Lawatan Dari SAMT Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Sabak Bernam..


30 Mac 2011, PPU SMKST menerima lawatan penanda aras dari SAMT Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Sabak Bernam, Selangor. Antara lain tujuan lawatan adalah untuk bertukar-tukar pengalaman dan idea untuk memperkasa Tingkatan 6 atau PPU di negara kita. Terima kasih semua…

Bertukar-tukar cenderahati…

Bergambar untuk kenang-kenangan…

 

Advertisements
By ppusmkst

4 comments on “Lawatan Dari SAMT Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Sabak Bernam..

  1. Assalamualaikum wbt. Maaf kerana baru berpeluang untuk memberikan maklum balas hasil daripada kunjungan ke SMKST. Alhamdulillah kerana banyak input yang telah diperoleh dan memohon jasa baik pihak tuan untuk memberikan keizinan kepada kami untuk berkongsi pengetahuan yang terpapar di blog PPUSMKST. Semoga Allah jua akan membalasnya. Kunjungan ke SMKST banyak menyuntuk semangat untuk memperkara PPU di sekolah kami, insyaAllah.

  2. Assalamualaikum wbt. Maaf kerana baru berpeluang untuk memberikan maklum balas hasil daripada kunjungan ke SMKST. Alhamdulillah kerana banyak input yang telah diperoleh dan memohon jasa baik pihak tuan untuk memberikan keizinan kepada kami untuk berkongsi pengetahuan yang terpapar di blog PPUSMKST. Semoga Allah jua akan membalasnya. Kunjungan ke SMKST banyak menyuntIk semangat untuk memperkara PPU di sekolah kami, insyaAllah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s